top of page

In 1983 zijn we als eerste in Nederland gaan experimenteren met het zandstralen van meubels. Doordat dit positief uitpakte, zijn wij ons hierin gaan specialiseren. Inmiddels hebben we meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd en hebben we onze mogelijkheden uitgebreid door ook de afwerking van de meubels te verzorgen. Het maakt niet uit of dit nu nieuwe of gebruikte meubels zijn. We werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

 

 

 

Over ons

Meubelrenovatie

Van Os

M

A

J

Waarom komen mensen bij ons....

- In veel gevallen hebben onze klanten kwalitatief nog goede meubels staan in huis alleen zijn de kleuren vaak verouderd of passen dezen niet meer bij de stijl die zij wensen. Zij laten daarom bijvoorbeel de meubels uit de woonkamer stralen en afwerken in de stijl die zij graag willen.

-  Een eigenaar van een restaurant wil zijn bedrijf een nieuwe uitstraling geven en laat zijn interieur, tafels, stoelen,deuren en lambrisering zandstralen en afwerken in een nieuwe kleur. Nu geeft zijn bedrijf weer een moderne en nieuwe uitstraling zonder dat daar nieuwe meubels voor aangeschaft hoeven te worden

Klanten heb een gebruikt of nieuw meubelstuk aangeschaft en zij willen in de zelfde kleur hebben als die meubel die zij al hadden.

Klanten die graag zelf hun meubel willen schilderen laten het vaak eerst bij ons stralen omdat het zelf kaalschuren meestal een onbegonnen zaak is.

-  Klanten kopen een nieuw huis. Zij willen alle deuren van het huis een landelijke uitstraling geven. Zij brengen deze bij ons en wij stralen deze zodat de hout structuur opvallens meer naar voren komt.

MILLEUBEWUST

 

Wij bieden de mogelijheid om vele materialen en of meubelstukken te hergebruiken zodat hier geen nieuwe grondstoffen voor gebruikt hoeven te worden zoals o.a. het hout van bomen

 

KOSTENBESPAREND

 

 

De prijs voor een Make-Over van een meubelstuk ligt aanzienlijk lager dan de kosten voor het aanschaffen van een nieuw product

 

EIGEN STIJL

 

 

Wij kunnen het meubelstuk naar uw wens maken. Zo creeert u een volledig eigen stijl

-   Een autoliefhebber zijn velg raak beschadigd en de lak laat los. Deze brengt hij bij ons zodat wij naar het zandstalen de velg weer in de originele staat terug kunnen brengen

-  Bij andere klanten zag de keuken er niet meer netjes uit. De lak is versleten en de deuren zijn vettig. Maar om daarvoor een nieuwe keuken aan te schaffen vonden zij te prijzig. Zij brachten de keuken naar ons zodat wij de deuren weer schoon konden stralen. Ondertussen konden zij gaan uitzoeken in wat voor nieuwe kleur zij de keuken wilde hebben.

bottom of page